Θεραπεία Ενδυνάμωσης Μαλλιών

Η λυση για αδύναμα μαλλιά βρίσκεται εδώ!!

Αν κάποια στιγμή στη ζωή σας αισθανθείτε ότι τα μαλλιά σας χάνουν την λάμψη τους, οι τρίχες γίνεται πιο λεπτές και αδύναμες και παρατηρείτε μια μικρή αραίωση υπάρχει λύση. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Beautycal ανάλογα με την δική σας ανάγκη θα σας βοηθήσει και θα σας προτείνει εξειδικευμένη φόρμουλα και θεραπεία για την ενδυνάμωση της τρίχας. Οι προτεινόμενες θεραπείες μας για την ενδυνάμωση των μαλλιών μπορούν να λειτουργήσουν είτε μεμονωμένα είτε συνδυαστικά.

Κάποιες από τις προτεινόμενες θεραπείες είναι:

° Βιομημιτικά πεπτίδια τα οποία ενδυναμώνουν την αύξηση του πάχους της τρίχας λόγω του ότι ενισχύεται η κυκλοφορία του αίματος και βοηθούν στην αποκατάσταση και την λάμψη της.

° Φωτοθεραπεία κατά τη διάρκεια της οποίας χρησιμοποιείται laser χαμηλής ισχύος που αυξάνει την μικρό κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής και προκαλεί καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση. Έτσι με αυτόν τον τρόπο ενισχύουμε την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών από τα τριχοθυλάκια.

°Χορήγηση βιταμινών και τοπικών ουσιών

°Ενδυνάμωση της τρίχας μέσω χορήγησης πολυβιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων μινοξιδίλης, φιναστερίδης κλπ. Εφαρμόζεται τοπικά αλλά αν κριθεί απαραίτητο και σε όλο το τριχωτό της κεφαλής ανάλογα το πρόβλημα και την ανάγκη σας.

Στόχος των παραπάνω θεραπειών είναι να τονώσουμε και να ενδυναμώσουμε το θύλακα της τρίχας, να προστατέψουμε την δομή της αλλά και να αλλάξουμε την ποιότητα της. Επίσης διορθώνουμε και το ph του τριχωτού της κεφαλής, ενώ βοηθάμε παράλληλα και τις ήδη υπάρχουσες τρίχες να εμπλουτιστούν με θρεπτικά συστατικά.

Δωρεάν

Δερματολογικός έλεγχος

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για δωρεάν δερμοανάλυση προσώπου – λιπομέτρηση – φωτοτυπο επιδερμίδας για την αποτρίχωση.

Κλείστε Ραντεβού
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε για να βρούμε την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Κλινική υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό