Ημιμόνιμο Eyeliner

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ πραγματοποιείται από ειδικά πιστοποιημένους μακιγιέρ χρησιμοποιώντας μια βελόνα στην επιφανειακή στιβάδα του δέρματος. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι απολύτως ασφαλή και η διαδικασία που διαρκεί συνήθως περίπου δύο ώρες βασίζεται σε επιστημονική τεχνική.

Τι είναι το ημιμόνιμο eyeliner

Το ημιμόνιμο eyeliner είναι μια νέα μορφή ημιμόνιμου μακιγιάζ, που σας χαρίζει μάτια που λάμπουν και εξοικονομεί χρόνο από την καθημερινή σας προετοιμασία! Κατά την εφαρμογή του ημιμόνιμου eyeliner, o μακιγιέρ θα εναποθέσει χρωστική ουσία στην επιδερμίδα του βλεφάρου σας, δημιουργώντας ένα τέλειο αποτέλεσμα eyeliner στη γραμμή των βλεφαρίδων σας.

Το ημιμόνιμο eyeliner είναι μια ασφαλής, δοκιμασμένη και ελεγμένη διαδικασία που πραγματοποιείται από επαγγελματία μακιγιέρ και είναι ανώδυνο.

Μια αναισθητική κρέμα εφαρμόζεται στην περιοχή πριν από τη διαδικασία τατουάζ στα μάτια σας , η οποία θα συμβάλλει ώστε να μην νιώθετε πόνο. Ορισμένοι άνθρωποι με ευαισθησία ή χαμηλότερο όριο πόνου μπορεί να βρουν τη διαδικασία ελαφρώς άβολη, αλλά γενικά οι περισσότεροι πελάτες βιώνουν ελάχιστο ή καθόλου πόνο.

Ενδείκνυται να αποφεύγετε να φοράτε μάσκαρα και άλλο μακιγιάζ ματιών όσο βρίσκεστε στο στάδιο επούλωσης. Συνιστάται να διακόψετε τη χρήση μάσκαρα για 7 ημέρες και στη συνέχεια να συνεχίσετε με ολοκαίνουργια μάσκαρα για να αποφύγετε τυχόν μόλυνση.

Κλείστε Ραντεβού
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε για να βρούμε την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Κλινική υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό