Skin Brightening

Αποκατάσταση του φωτογηρασμένου δέρματος. Η λαμπερή και άψογη επιδερμίδα εκπέμπει ζωντάνια και υγεία.

Στην Beautycal υπάρχουν ειδικά μελετημένα πρωτοποριακά προϊόντα όπως επίσης και διαφορετικά πρωτόκολλα αποχρωματισμού για μοναδικά αποτελέσματα που δίνουν λύσεις σε θαμπά, άτονα, με τάση στις μελαχρωματικές βλάβες, κηλίδες, με σημάδια πρόωρης γήρανσης δέρματα.

Κάθε μέρα το δέρμα μας εκτίθεται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, οι οποίοι απελευθερώνουν την διαδικασία μελανογένεσης, με συνέπεια θαμπή επιδερμίδα, κηλίδες, έλλειψη λάμψης και φωτεινότητος.

Δομή Δέρματος

Στα πλαίσια της εξάλειψης των αντιαισθητικών χρωματικών διαταραχών του δέρματος, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε, ποιοι παράγοντες συντελούν στην δημιουργία τους και πως δημιουργούνται.

Το δέρμα αποτελείται από έξω προς τα μέσα από τρεις στιβάδες που επιτελούν συγκεκριμένες λειτουργίες: την επιδερμίδα, το κυρίως δέρμα ή χόριο και τον υποδόριο ιστό.

Τα μελανοκύτταρα εντοπίζονται στην βασική στιβάδα της επιδερμίδας στη διασταύρωση δέρματος-επιδερμίδας και αποτελούν το 2-4% των επιδερμικών κυττάρων.

Τα μελανοκύτταρα παράγουν την μελανίνη, χρωστική υπεύθυνη για το χρώμα του δέρματος.

Η μελανίνη μετακινείται στην επιδερμίδα, εντός των κερατινοκυττάρων και προσδίδει στην επιδερμίδα το χαρακτηριστικό της χρώμα.

Η μελανίνη έχει 2 βασικές λειτουργίες στο δέρμα:

Η μελανίνη προστατεύει το δέρμα από την επιβλαβή ακτινοβολία UV απορροφώντας την.

Μελανίνη έχουν τόσο τα ανοιχτόχρωμα όσο και τα σκουρόχρωμα άτομα. Σε κάθε άτομο παράγονται δύο μορφές μελανίνης που διακρίνονται με βάση το χρώμα τους στην:

Η ευμελανίνη, συναντάται στις αποχρώσεις από σκούρα καφέ έως μαύρη, και η φαιομελανίνη σε κόκκινες και κίτρινες αποχρώσεις. Οι άνθρωποι με ανοιχτόχρωμα δέρμα παράγουν κυρίως φαιομελανίνη, ενώ όσοι έχουν σκούρο χρώμα δέρματος παράγουν κυρίως ευμελανίνη.

Επιπλέον σε κάθε άτομο υπάρχει διαφορετικός αριθμός, και διαφορετικό μέγεθος των σωματιδίων μελανίνης. Η ποσότητα και ο τύπος της μελανίνης, σε κάθε άτομο καθορίζονται γενετικά από συγκεκριμένα γονίδια, με αποτέλεσμα τη μεγάλη ποικιλία στο χρώμα του δέρματος. Στο ίδιο άτομο το χρώμα του δέρματος δεν είναι ίδιο σε ολόκληρο το σώμα. Έτσι είναι πιο σκούρα αντίστοιχα στη θηλή του μαστού, στη θηλαία άλω, στα γεννητικά όργανα, ενώ γενικά η πρόσθια επιφάνεια του κορμού μας έχει λευκότερη χροιά σε σχέση με τη ραχιαία επιφάνεια. Τέλος, το χρώμα του δέρματος μεταβάλλεται σε διάφορες παθολογικές καταστάσεις, όπως ίκτερος, αναιμία κ.α.

Smart GPS

Μια τεχνολογία αιχμής που επιτυγχάνει καλύτερη διείσδυση των ενεργών μέσω της κεράτινης στιβάδας, μιμούμενη τα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά της επιφάνειας της επιδερμίδας.

Το Smart GPS υπερνικά την αντίσταση του δέρματος χωρίς  να το καταστρέφει. Επιπλέον, Smart GPS μεταφέρει και παραδίδει τα συστατικά σε συγκεκριμένη ομάδα κυττάρων όπου έχουν το μέγιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Μοναδική θεραπεία απολέπισης χρησιμοποιώντας βιταμίνη Α ως θεραπευτικό στοιχείο κατά της φωτογήρανσης σε επίπεδο Ι και ΙΙ που σχετίζονται με ήπιες μελαγχρώσεις.

Τα οφέλη του Skin Brightening

Τα πλεονεκτήματα

Δέρμα πιο καθαρό 90%
Δέρμα πιο σταθερό 72%
Ομοιόμορφη χροιά 100%
Μείωση των κηλίδων 87%
Λάμψη της επιδερμίδας 100%
Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Χρόνος θεραπείας: 55 λεπτά.
Διάρκεια αποτελέσματος: Μόνιμο.
Επίπεδο πόνου: Μηδενικό.
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα: Από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
Αναισθησία: Καμία.
Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες.
Κάτι που πρέπει να σημειωθεί: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένη αισθητικό με πιστοποιημένα υλικά.

Συχνές Ερωτήσεις

Η καλύτερη θεραπεία ανά περίπτωση, καθώς και ο αριθμός των απαραίτητων συνεδριών, εξαρτώνται από το βάθος, το είδος, την έκταση και τον χρόνο δημιουργίας της δυσχρωμίας. Για παράδειγμα, μία περιοχή του δέρματος που έχει εκτεθεί για πολύ καιρό στις υπεριώδεις ακτίνες UV του ήλιου χωρίς την κατάλληλη προστασία, θέλει περισσότερες συνεδρίες για να ξεθωριάσει σε σχέση με τις καφέ κηλίδες που άφησαν πίσω τους κάποια σπυράκια ακμής.

Κλείστε Ραντεβού
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε για να βρούμε την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Κλινική υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό