Θεραπεία Κυτταρίτιδας – Celluform Oxygen

Με 9 στις 10 γυναίκες να ταλαιπωρούνται από κάποια μορφή κυτταρίτιδας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για το Νο1 πιο συχνό αισθητικό ζήτημα του δέρματος, χωρίς μάλιστα να αποτελούν εξαίρεση τα αδύνατα και καλλίγραμμα σώματα. Οι σύγχρονες θεραπείες έχουν πλέον τη δυνατότητα να δράσουν στη ρίζα του προβλήματος, καταπολεμώντας έτσι την όψη «φλοιού πορτοκαλιού» και τις «λακκουβίτσες» του δέρματος.

Τι είναι το Celluform Oxygen

H Beautycal σας προτείνει τη θεραπεία Celluform Oxygen. Είναι μια έγχυση οξυγόνου υπό πίεση που δρα αποσυμφορητικά, διεγείροντας την κυκλοφορία του αίματος και το μεταβολισμό. Επιπλέον το οξυγόνο δρα σαν φορέας δραστικών και λιποτροπικών συστατικών καθώς ενσωματώνεται σε ειδικά παρασκευάσματα, τα οποία όταν εισέρχονται στην επιδερμίδα τα αποδεσμεύουν σταδιακά επιτυγχάνοντας έτσι την ουσιαστική οξυγόνωση των κυττάρων.

H διάσπαση του λίπους και η αποβολή του από το σώμα σας είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, οπότε τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα ορατά. Το χρονικό διάστημα των 2 εβδομάδων από την έναρξη της θεραπείας είναι αυτό μέσα στο οποίο θα δείτε τα πρώτα ουσιαστικά αποτελέσματα. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να δουν σημαντικά αποτελέσματα μετά από 1 ή 2 συνεδρίες, αλλά για μεγαλύτερες περιοχές με περισσότερο λίπος προς διάσπαση, απαιτούνται κάποιες παραπάνω θεραπείες.

Μέσω της celluform στοχεύουμε στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, στην μείωση των κατακρατήσεων και την αποβολή τοξινών από το σώμα. Επιπλέον έχουμε καλύτερη απορρόφηση ενεργών συστατικών από το δέρμα με τελικό στόχο ένα λείο και απαλό δέρμα, απαλλαγμένο από την ανεπιθύμητη όψη φλοιού πορτοκαλιού και ένα δέρμα φανερά πιο νεανικό και υγιές.

Τα οφέλη του Celluform Oxygen

Τα πλεονεκτήματα

Ανώδυνη μέθοδος
Φυσικό αποτέλεσμα
Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος
Μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος
Ασφαλής, δοκιμασμένη μέθοδος
Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Χρόνος θεραπείας: 15-30 λεπτά ανά περιοχή.
Διάρκεια αποτελέσματος: Έως και χρόνια με τη σωστή συντήρηση.
Επίπεδο πόνου: Ήπιο.
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα: Άμεσα.
Αναισθησία: Χωρίς ή με εφαρμογή αναισθητικής κρέμας.
Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.
Κάτι που πρέπει να σημειωθεί: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένη αισθητικό.

Κλείστε Ραντεβού
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε για να βρούμε την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Κλινική υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό