Multi Express

5 Προηγμένες Λύσεις για Αποτελεσματικό Αδυνάτισμα:

Η καινοτόμος θεραπεία MULTI EXPRESS χωρίς βελόνες βοηθά στον επαναπροσδιορισμό του περιγράμματος του σώματος με πραγματικά έντονη βελτίωση στην ελαστικότητα του δέρματος και στην εξάλειψη κυτταρίτιδας και λίπους όπου υπάρχει.

Επίσης είναι αποτελεσματικό για μετεγχειρητική θεραπεία (λιποαναρόφηση, πλαστικές, τραύματα) μετά την εγκυμοσύνη και πρηξίματα στο σώμα.

Η νέα συσκευή έκτης γενιάς είναι εδώ! Συνδυάζοντας την εμπειρία εξέλιξης πέντε συσκευών με τις υψηλές τεχνολογικές δυνατότητες της πλατφόρμας είναι ικανό να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση άμεσα και αποτελεσματικά.

Τι είναι το Multi Express

Το MU LTI EXPRESS Μηχάνημα πέντε σε ένα αποτελείτε από πέντε τεχνολογίες σε μία πλατφόρμα τις οποίες της δουλεύουμε στο σώμα και τις ανάγκες του κάθε πελάτη την ίδια ημέρα σε κάθε συνεδρία:

Κεφάλι 1: είναι προηγμένο σύστημα βασισμένο στους υπερήχους χαμηλής συχνότητας. Παρέχει καταστροφή των λιποκυττάρων σε βάθος χωρίς να προκαλεί δυσάρεστο θόρυβο στ’ αυτιά όπως οι παλιές τεχνικές cavitation.

Κεφαλή 2: λαβή 3d RF vacuum, τα όργανα ραδιοσυχνοτήτων είναι τα πιο δημοφιλή μηχανήματα ομορφιάς, σύσφιξης όπως επίσης διαμόρφωση σώματος, με τη συγκεκριμένη λαβή και την θερμική ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων βαθιά στο στρώμα του δέρματος επιτυγχάνουμε λιπόλυση και ταυτόχρονη παραγωγή κολλαγόνου όπως επίσης ογκομετρική σύσφιξη.

Κεφαλή 3: λαβή Led (βίο διέγερση ) Με τη συγκεκριμένη λαβή χρησιμοποιώντας ειδικού μήκους κύματα φωτός που μεταδίδονται από Led ακτίνα το φως ενεργοποιεί τους φωτο υποδοχείς στα λιποκύτταρα του δέρματος παράγοντας με αυτό τον τρόπο ενέργεια για απορρόφηση των προϊόντων όπως και επίσης αποπτωση των λιποκύτταρα.

Κεφαλή 4: lipolaser Μηχάνημα Υγροποίησης του λίπους Και απομάκρυνση Τοξινών από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος.

5:κεφαλή 6:hot and cold Κεφάλι με κύριο στόχο αγγειοδιαστολή για την σωστή κυκλοφορία όπως και επίσης για την διείσδυση προϊόντων.

Τα οφέλη του Multi Express

Τα πλεονεκτήματα

Η αφαίρεση λίπους με την τεχνολογία υπερήχων και όχι με χειρουργική λιποαναρρόφηση, φέρνει καλά νέα για τα περιττά κιλά όλων μας
Οι κέφαλες μπορούν να αντικατασταθούν ανάλογα με τα διαφορετικά μέρη του σώματος και τις απαιτήσεις του καθενός
Ο τέλειος συνδυασμός υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων μπορεί να λύσει το πρόβλημα απώλειας βάρους,να αυξήσει την ελαστικότητα του δέρματος
Προσιτό κόστος
Άνετη,ανώδυνη και μη επεμβατική θεραπεία
Εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας

Χρόνος θεραπείας: 30-60 λεπτά.
Διάρκεια αποτελέσματος: Για χρόνια.
Επίπεδο πόνου: Κανένας πόνο.
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα: Μετά από 3-4 συνεδρίες.
Αναισθησία: Ανώδυνη και μη επεβατική.
Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.
Κάτι που πρέπει να σημειωθεί: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένη αισθητικό και με πιστοποιημένα υλικά.

Κλείστε Ραντεβού
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε για να βρούμε την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Κλινική υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό