Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ πραγματοποιείται από ειδικά πιστοποιημένους μακιγιέρ χρησιμοποιώντας μια βελόνα στην επιφανειακή στιβάδα του δέρματος. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι απολύτως ασφαλή και η διαδικασία που διαρκεί συνήθως περίπου δύο ώρες βασίζεται σε επιστημονική τεχνική.

Τι είναι το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών στοχεύουν στο να σας δώσουν μια φυσική ενίσχυση του δικού σας χρώματος των χειλιών, ώστε να μπορείτε να φοράτε μόνο ένα gloss ή ένα κραγιόν και να φαίνεται ότι έχετε ένα φυσικό χρώμα στα χείλη σας. Όταν βγαίνετε έξω το βράδυ ή θέλετε να βάλετε λίγο περισσότερο μακιγιάζ, μπορείτε να φορέσετε όποιο χρώμα θέλετε από πάνω.

Ανάλογα με τη θεραπεία και τους παράγοντες του τρόπου ζωής, το τατουάζ χειλιών μπορεί να διαρκέσει από 1-3 χρόνια. “Η χρωστική ουσία θα ξεθωριάσει φυσικά και θα φωτιστεί κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου. Προτείνεται η διαδικασία ενίσχυσης του χρώματος κάθε 6-12 μήνες.

Πριν από την εφαρμογή, οι έμπειροι επαγγελματίες μουδιάζουν την περιοχή και δεν προχωρούν μέχρι να νιώσετε άνετα. Μετά τη θεραπεία, ορισμένοι πελάτες αισθάνονται λίγη δυσφορία και παίρνουν ένα χαμηλής δοσολογίας, κοινό παυσίπονο, το οποίο θα συμβάλει σημαντικά στην εξάλειψη του πόνου.

Κλείστε Ραντεβού
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε για να βρούμε την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Κλινική υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό