Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ πραγματοποιείται από ειδικά πιστοποιημένους μακιγιέρ χρησιμοποιώντας μια βελόνα στην επιφανειακή στιβάδα του δέρματος. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι απολύτως ασφαλή και η διαδικασία που διαρκεί συνήθως δύο ώρες βασίζεται σε επιστημονική τεχνική.

Το ημιμόνιμο μακιγιαζ φρυδιών είναι μία από τις τελευταίες τάσεις ομορφιάς. Αντί να χρειάζεται να τα γεμίζετε κάθε μέρα, μπορείτε να ξυπνάτε με φρύδια που είναι καθορισμένα και έχουν όμορφο σχήμα. Μια χρωστική ουσία εισάγεται στο ανώτερο στρώμα του δέρματός σας, δίνοντάς σας φρύδια που μπορούν να διαρκέσουν έως και 18 μήνες.

Τα ημιμόνιμα τατουάζ και το microblading διαρκούν γενικά από 12 έως 24 μήνες, αν και ανάλογα με το άτομο μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο.

Παρόλο που η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει πάνω από 2 ώρες, οι περισσότεροι άνθρωποι αναφέρουν ότι αισθάνονται μόνο μια μικρή πίεση ή δυσφορία και λιγότερο πόνο από ένα τυπικό τατουάζ λόγω της χρήσης αναισθητικής κρέμας. Φυσικά, αυτό εξαρτάται από τη δική σας προσωπική ανοχή στον πόνο.

Το πιο σημαντικό μέρος για να μπορέσει το δέρμα σας να επουλωθεί σωστά μετά την ημιμόνιμη θεραπεία φρυδιών είναι να διατηρείτε την περιοχή γύρω από τα φρύδια σας καθαρή και στεγνή, πράγμα που περιλαμβάνει τη μη χρήση μακιγιάζ. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να περιμένετε δύο εβδομάδες πριν εφαρμόσετε μακιγιάζ στην περιοχή που έχει υποβληθεί σε θεραπεία.

Κλείστε Ραντεβού
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε για να βρούμε την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Κλινική υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό