Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι μία εξελιγμένη θεραπεία πολλαπλών χρήσεων που διαμορφώνεται ακριβώς πάνω στις δικές σας ανάγκες και στοχεύει τα σημεία που σας απασχολούν με το κατάλληλο κοκτέιλ δραστικών ουσιών. Η μεσοθεραπεία ξεπερνάει το εμπόδιο της επιδερμίδας και διοχετεύει τα ενεργά συστατικά της εκεί ακριβώς όπου μπορούν να αξιοποιηθούν! Με τις πιο εξελιγμένες αναζωογονητικές, λιποδιαλυτικές και αποτοξινωτικές ουσίες, καταπολεμάει αποτελεσματικά τη χαλάρωση, την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, καθώς και όλα τα σημάδια γήρανσης.

Τι είναι η Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι μια τεχνική, ιδιαίτερα αποτελεσματική στην καταπολέμηση και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Με τη μεσοθεραπεία σώματος πραγματοποιείται λιπόλυση, καθώς οι ουσίες που τοποθετούνται κάτω από το δέρμα με ενέσιμο τρόπο η μη ενέσιμο με τεχνολογίες αιχμής, έχουν λιποδιαλυτικές ιδιότητες, προσφέρουν σφριγηλότητα και πιο νεανική εμφάνιση στο δέρμα.

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι μία στοχευμένη θεραπεία που παρέχει πολύτιμα ενεργά συστατικά στα μεσαία στρώματα του δέρματος, γι’ αυτό και έχει ονομαστεί «μεσοθεραπεία».

Είναι κατάλληλη θεραπεία για άνδρες και γυναίκες, χωρίς περιορισμό ηλικίας, και σε αρκετές περιπτώσεις χρησιμοποιείται ακόμα και από πολύ νεαρές ηλικίες .

Ανάλογα με την κάθε ανάγκη υπάρχει συγκεκριμένο πρωτόκολλο μεσοθεραπείας που εφαρμόζεται με διεθνώς καταξιωμένα προϊόντα μεσοθεραπευτικα. Τα πρωτόκολλα αυτά περιλαμβάνουν:

Τα οφέλη της Μεσοθεραπείας

Τα πλεονεκτήματα

Ανώδυνη μέθοδος
Φυσικό αποτέλεσμα
Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος
Μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος
Ασφαλής, δοκιμασμένη μέθοδος
Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Χρόνος θεραπείας: 15-30 λεπτά ανά περιοχή.
Διάρκεια αποτελέσματος: Έως και χρόνια με τη σωστή συντήρηση.
Επίπεδο πόνου: Ήπιο.
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα: Άμεσα.
Αναισθησία: Χωρίς ή με εφαρμογή αναισθητικής κρέμας.
Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.
Κάτι που πρέπει να σημειωθεί: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από
εξειδικευμένη αισθητικό.

Κλείστε Ραντεβού
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε για να βρούμε την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Κλινική υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό