Τοπικό Αδυνάτισμα – Liposhock

Οι εξελιγμένες αισθητικές θεραπείες σας επιτρέπουν να αλλάξετε το σχήμα του σώματός σας. Τώρα πια μπορείτε να έχετε το σώμα που θέλετε με θεραπείες μη επεμβατικές που προσφέρουν οριστικό αποτέλεσμα.

Τι είναι το Liposhock

Το Liposhock είναι μια τεχνολογία που στοχεύει στην καταπολέμηση του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας μέσω της ακουστικής κυματοθεραπείας. Παρέχει ακουστικά κύματα υψηλής ενέργειας στη στοχευόμενη περιοχή και διασπά τους λιπώδεις ιστούς, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος.

Το LIPOSHOCK είναι ένα μηχάνημα με εξελιγμένο προϊόν αδυνατίσματος που αυξάνει τη θερμοκρασία του δέρματος, προάγει την καύση του υποδόριου λίπους, ενισχύει τη μικροκυκλοφορία και λειτουργεί ως μέσον μεταφοράς των ποικίλων ενεργών συστατικών που λειτουργούν ταυτόχρονα, εξασφαλίζοντας μείωση του λίπους.

Silybum Marianum Extract και Arctostaphylos Uva-Ursi Leaf Extract ΚΑΙ L-CARNITINE

Το γαϊδουράγκαθο καλλιεργείται ως φαρμακευτικό φυτό σε διάφορες χώρες λόγω των φαρμακευτικών ιδιοτήτων του που οφείλονται στη σιλυμαρίνη, ένα μείγμα διαφόρων ουσιών που περιέχεται στο εκχύλισμα των σπόρων.

Το Arctostaphylos Uva-Ursi Leaf Extract περιέχει τανίνες που έχουν στυπτική δράση.

Ο συνδυασμός τους έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, παίζουν σημαντικό ρόλο στην απώλεια βάρους, προστατεύουν από την εξάντληση της γλουταθειόνης στο σώμα και έχουν έντονες αποτοξινωτικές ιδιότητες.

Είναι ένας συνδυασμός πράσινων ενεργών συστατικών που μιμούνται τη δράση των νευροδιαβιβαστών, δρώντας άμεσα και μειώνοντας την:

Τα οφέλη του Liposhock

Τα πλεονεκτήματα

Ανώδυνη μέθοδος
Άμεσα ορατό αποτέλεσμα
Σύντομη διαδικασία χωρίς παρενέργειες
Σταθερή βελτίωση αποτελέσματος με κάθε συνεδρία
Φυσική μέθοδος ενίσχυσης κολλαγόνου, χωρίς ξένες ουσίες
Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Χρόνος θεραπείας: 50 λεπτά.
Διάρκεια αποτελέσματος: Καθώς τα επεξεργασμένα λιποκύτταρα αποβάλλονται από το σώμα, τα αποτελέσματα θα είναι μακροπρόθεσμα. Με έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής και διατροφής, τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα θα παραμείνουν βιώσιμα.
Επίπεδο πόνου: Χωρίς πόνο.
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα: Άμεσα.
Αναισθησία: Χωρίς.
Διάρκεια αποθεραπείας: Επιστροφή στις δραστηριότητές σας.
Κάτι που πρέπει να σημειωθεί: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένη προσωπικό.

Κλείστε Ραντεβού
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε για να βρούμε την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Κλινική υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό