Μεσοθεραπεία Προσώπου – Λαιμού

Η μεσοθεραπεία αναπτύχθηκε για πρώτη φορά το 1952 από έναν Γάλλο ιατρό, τον Δρ Michel Pistor, και είναι μια θεραπευτική τεχνική πολλαπλών ενέσεων, κατά την οποία μικρές ποσότητες φαρμάκων και άλλων θεραπευτικών παραγόντων εγχέονται κάτω από το δέρμα. Η μεσοθεραπεία είναι μια από τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες, καθώς στοχεύει ακριβώς στο σημείο του δέρματος που πρέπει να επιδιορθωθεί και προσφέρει ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Η εφαρμογή της μεσοθεραπείας προσώπου ενδείκνυται σε περιπτώσεις αφυδάτωσης και χαλάρωσης του δέρματος, απώλειας σφριγηλότητας, καθώς και μετά από παρατεταμένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία (φωτογήρανση του δέρματος).

Κατά τη διάρκεια της μεσοθεραπείας, μια μικρή ποσότητα διαλύματος μεσοθεραπείας εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος, ενώ με ενέσεις ή με micro needling το διάλυμα μπορεί να διεισδύσει σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Ένα από τα πλεονεκτήματα της μεσοθεραπείας είναι ότι αναζωογονεί το δέρμα με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και υαλουρονικού οξέος και ταυτόχρονα το ίδιο το δέρμα παράγει κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ λόγω των μικροσκοπικών τραυματισμών που συμβαίνουν στο δέρμα.

Η μεσοθεραπεία προσώπου στοχεύει στη βελτίωση της υφής του δέρματος στο πρόσωπο. Πρόκειται για μια σύγχρονη αντιγηραντική θεραπεία για την πρόληψη και τη μείωση των ρυτίδων, καθώς και για βαθιά ενυδάτωση. Οι ουσίες που επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε εξαρτώνται πάντα από το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, καθώς και από τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας.

Είναι αποτελεσματική η μεσοθεραπεία προσώπου;

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι ευρέως γνωστή για την αποτελεσματικότητά της στην αναζωογόνηση του δέρματος και θεωρείται μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες της Αισθητικής Ιατρικής. Η μεσοθεραπεία προσώπου αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα γήρανσης του δέρματος και είναι κατάλληλη τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. 

Δωρεάν

Δερματολογικός έλεγχος

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για δωρεάν δερμοανάλυση προσώπου – λιπομέτρηση – φωτοτυπο επιδερμίδας για την αποτρίχωση.

Κλείστε Ραντεβού
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε για να βρούμε την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Κλινική υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό