Θεραπεία Κρυολιπόλυσης

Τι είναι η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση συνήθως αναφέρεται ως κατάψυξη λίπους, είναι μια μη χειρουργική διαδικασία μείωσης του λίπους που χρησιμοποιεί την ψυχρή θερμοκρασία για να μειώσει τις εναποθέσεις λίπους σε ορισμένες περιοχές του σώματος. Η διαδικασία έχει σχεδιαστεί για τη μείωση των τοπικών εναποθέσεων λίπους ή των εξογκωμάτων που δεν ανταποκρίνονται στη δίαιτα και την άσκηση. Πρόκειται για μια θεραπεία που είναι εγκεκριμένη από τον οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων της Αμερικής (FDA).

Πόσο αποτελεσματική είναι η κρυολιπόλυση;

Είναι μη χειρουργική, μη επεμβατική και δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης. Μετά από μια διαδικασία, τα τραυματισμένα λιποκύτταρα μπορεί να χρειαστούν 4-6 μήνες για να εγκαταλείψουν το σώμα. Η κρυολιπόλυση μειώνει το λίπος στην περιοχή θεραπείας κατά 20 τοις εκατό κατά μέσο όρο.

Έχει η κρυολιπόλυση παρενέργειες;

Σπάνια, η κρυολιπόλυση μπορεί να προκαλέσει ήπιο ή μέτριο πόνο μετά. Διατρέχετε επίσης έναν μικρό κίνδυνο νευρικού πόνου. Μερικές φορές το δέρμα σας μπορεί να φαίνεται λιγότερο λείο μετά. 

Πού πηγαίνει το λίπος μετά την κρυολιπόλυση;

Τα λιποκύτταρα που διακυβεύονται από την κρυολιπόλυση μετατρέπονται σε απόβλητα και στη συνέχεια επεξεργάζονται από το λεμφικό σύστημα και αποβάλλονται μόνιμα από το σώμα. Αυτά τα λιποκύτταρα δεν θα αναγεννηθούν από το σώμα.

Επιστρέφει το λίπος μετά την κρυολιπόλυση;

Τα καλά νέα είναι ότι εάν έχετε μια συγκεκριμένη περιοχή που αντιμετωπίστηκε με τη διαδικασία της κρυολιπόλυσης, αυτή η περιοχή των λιποκυττάρων συρρικνώνεται και καταστρέφεται κατά τη διαδικασία, διασφαλίζοντας ότι αυτά τα λιποκύτταρα δεν επιστρέφουν.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για την κατάψυξη λίπους;

Μια συνεδρία είναι συνήθως αρκετή για μικρότερες περιοχές, αλλά αν θέλετε να θεραπεύσετε μια μεγαλύτερη περιοχή ή έχετε λίγο περισσότερο λίπος να αντιμετωπίσετε, μπορεί να χρειαστούν δύο ή τρεις θεραπείες. Σε γενικές γραμμές, οι περισσότεροι άνθρωποι επιτυγχάνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα μετά από δύο συνεδρίες.

Τι δεν πρέπει να κάνετε μετά τη θεραπεία κρυολιπόλυσης;

Εάν μια περιοχή του σώματός σας πονάει μετά τη θεραπεία, είναι καλύτερο να μην πιέζετε τον εαυτό σας πηγαίνοντας στο γυμναστήριο και γυμνάζοντας αυτό το σημείο του σώματος ή φορώντας ρούχα που μπορεί να το τρίβουν και να το ερεθίζουν περισσότερο. Δώστε χρόνο στην περιοχή που υποβλήθηκε σε θεραπεία να ηρεμήσει και να υποχωρήσει η πιθανή ερυθρότητα.

Δωρεάν

Δερματολογικός έλεγχος

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για δωρεάν δερμοανάλυση προσώπου – λιπομέτρηση – φωτοτυπο επιδερμίδας για την αποτρίχωση.

Κλείστε Ραντεβού
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε για να βρούμε την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Κλινική υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό