Θεραπεία Κυτταρίτιδας – Celluform-Oxygen

Τι είναι η κυτταρίτιδα;

Καθώς τα λιποκύτταρα αυξάνονται, πιέζουν το δέρμα. Αυτό δημιουργεί μια ανώμαλη επιφάνεια ή “λακκούβες”, που συχνά αναφέρονται ως κυτταρίτιδα. Η κυτταρίτιδα είναι μια πολύ συχνή, ακίνδυνη δερματική πάθηση που προκαλεί εξογκώματα, λακκάκια στους μηρούς, τους γοφούς, τους γλουτούς και την κοιλιά.

Ποια είναι η βασική αιτία εμφάνισης της κυτταρίτιδας;

Oι ορμονικοί παράγοντες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της κυτταρίτιδας, ενώ η γενετική του εκάστοτε ανθρώπου καθορίζει τη δομή του δέρματος, την υφή του δέρματος και τον σωματότυπο.

Ποια θεραπεία προτείνεται για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας;

H Beautycal σας προτείνει τη θεραπεία Celluform Oxygen. Είναι μια ενέσιμη έγχυση οξυγόνου υπό πίεση που δρα αποσυμφορητικά, διεγείροντας την κυκλοφορία του αίματος και το μεταβολισμό. Επιπλέον το οξυγόνο δρα σαν φορέας δραστικών και λιποτροπικών συστατικών καθώς ενσωματώνεται σε ειδικά παρασκευάσματα, τα οποία όταν εισέρχονται στην επιδερμίδα τα αποδεσμεύουν σταδιακά επιτυγχάνοντας έτσι την ουσιαστική οξυγόνωση των κυττάρων.

Είναι αποτελεσματικό του Celluform- Oxygen;

H διάσπαση του λίπους και η αποβολή του από το σώμα σας είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, οπότε τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα ορατά. Το χρονικό διάστημα των 2 εβδομάδων από την έναρξη της θεραπείας είναι αυτό μέσα στο οποίο θα δείτε τα πρώτα ουσιαστικά αποτελέσματα. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να δουν σημαντικά αποτελέσματα μετά από 1 ή 2 συνεδρίες, αλλά για μεγαλύτερες περιοχές με περισσότερο λίπος προς διάσπαση, απαιτούνται κάποιες παραπάνω θεραπείες.

Μέσω της celluform στοχεύουμε στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, στην μείωση των κατακρατήσεων και την αποβολή τοξινών από το σώμα. Επιπλέον έχουμε καλύτερη απορρόφηση ενεργών συστατικών από το δέρμα με τελικό στόχο ένα λείο και απαλό δέρμα, απαλλαγμένο από την ανεπιθύμητη όψη φλοιού πορτοκαλιού και ένα δέρμα φανερά πιο νεανικό και υγιές.

Η θεραπεία Celluform – Oxygen είναι:

  • ανώδυνη
  • δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας
  • αποτελεσματική

Δωρεάν

Δερματολογικός έλεγχος

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για δωρεάν δερμοανάλυση προσώπου – λιπομέτρηση – φωτοτυπο επιδερμίδας για την αποτρίχωση.

Κλείστε Ραντεβού
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε για να βρούμε την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Κλινική υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό