Θεραπεία Αντιμετώπισης των Ραγάδων

Οι ραγάδες είναι μια μορφή ατροφικής ουλής που εμφανίζεται στο δέρμα συνήθως μετά από ένα απότομο παρατεταμένο τέντωμα και έχει σαν αποτέλεσμα την ρήξη του χόριου. Κάποιες πιθανές αιτίες οι οποίες μπορεί να συνδέονται άμεσα με την εμφάνιση των ραγάδων είναι η εγκυμοσύνη, η απότομη αυξομείωση του σωματικού βάρους σας, η εφηβεία καθώς και οι ορμονικές διαταραχές.

Αποτελούν ένα αισθητικό πρόβλημα που απασχολεί πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες. Μπορεί με το πέρασμα του χρόνου να ξεθωριάσουν αλλά ποτέ δεν εξαφανίζονται από μόνες τους. Οι σύγχρονες θεραπείες μας μπορούν να σας βοηθήσουν θεαματικά στην βελτίωση ή την εξάλειψη τους. Μια από τις προτεινόμενες θεραπείες για την αντιμετώπιση των ραγάδων είναι το Fractional laser.

Είναι το Fractional Laser αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση των ραγάδων;

Οι θεραπείες με Fractional Laser παραμένουν η πιο αποτελεσματική επιλογή μη χειρουργικής θεραπείας των ραγάδων. To Fractional Laser είναι το μοναδικό εγκεκριμένο από τον FDA λέιζερ για τη θεραπεία των ραγάδων. Αναφέρεται ότι οι ασθενείς βλέπουν βελτίωση της εμφάνισης των ραγάδων κατά 20 έως 60 τοις εκατό μετά από μερικές συνεδρίες.

Πόσες συνεδρίες Fractional Laser απαιτούνται για τις ραγάδες;

Θα χρειαστείτε 3 έως 5 συνεδρίες θεραπείας για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, αν και ορισμένοι ασθενείς μπορεί να χρειαστούν λιγότερες ή περισσότερες συναντήσεις. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας, θα εφαρμόσουμε ένα ψυκτικό τζελ στην περιοχή θεραπείας για να προστατεύσουμε το δέρμα σας και να διασφαλίσουμε την άνεσή σας κατά τη χρήση του λέιζερ.

Πόσο επώδυνη είναι η αφαίρεση ραγάδων με λέιζερ;

Ο πόνος που σχετίζεται με την αφαίρεση των ραγάδων με λέιζερ είναι συνήθως ελάχιστος. Οι περισσότεροι άνθρωποι αναφέρουν ότι αισθάνονται ένα ελαφρύ μυρμήγκιασμα ή ένα αίσθημα θερμότητας κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Αυτό σημαίνει ότι η αφαίρεση ραγάδων με λέιζερ δεν είναι συνήθως επώδυνη. Φυσικά η ανοχή του εκάστοτε ανθρώπου στον πόνο είναι διαφορετική.

Τι πρέπει να αποφεύγω μετά την αφαίρεση ραγάδων με Fractional Laser;

Μετά την αφαίρεση των ραγάδων με λέιζερ, είναι σημαντικό να αποφεύγετε τον ήλιο όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το Fractional Laser είναι:

  • γρήγορο 
  • ανώδυνο
  • ακίνδυνο
  • δίχως παρενέργειες

Δωρεάν

Δερματολογικός έλεγχος

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για δωρεάν δερμοανάλυση προσώπου – λιπομέτρηση – φωτοτυπο επιδερμίδας για την αποτρίχωση.

Κλείστε Ραντεβού
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε για να βρούμε την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Κλινική υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό