Σωματογλυπτική – EMS

Το EMS Sculpt είναι μια στοχευμένη ηλεκτρομαγνητική ενεργειακή θεραπεία υψηλής έντασης που χρησιμοποιείται για τη σμίλευση του σώματος. Αυτή η πρωτοποριακή μη επεμβατική συσκευή γλυπτικής σώματος καίει το λίπος, ενώ παράλληλα χτίζει μυς.

Ένα μηχάνημα EMS χρησιμοποιεί την τεχνολογία ηλεκτρομαγνητικού πεδίου υψηλής έντασης (HI-EMT) για να προκαλέσει σύντομες εκρήξεις ισχυρών μυϊκών συσπάσεων που οδηγούν σε αυξημένη μυϊκή πυκνότητα, μειωμένο όγκο, καλύτερο ορισμό και βελτιωμένο τόνο.

Λειτουργεί το EMS body sculpting;

Περιμένετε να δείτε μια τονωμένη, πιο αδύνατη περιοχή με αισθητά λιγότερο λίπος μετά το Emsculpt. “Μελέτες δείχνουν 15 έως 20 τοις εκατό μυϊκή ανάπτυξη και μείωση του λίπους στην περιοχή μετά από θεραπευτική αγωγή”

Είναι μόνιμα  τα αποτελέσματα του EMS sculpting;

Ενώ η απώλεια λίπους από το EMSCULPT μπορεί να είναι μόνιμη, οι μυϊκές επιδράσεις συνήθως διαρκούν περίπου έξι μήνες ή περισσότερο. Συνιστάται στους ασθενείς να κάνουν μια σειρά από 4 – 8 αρχικές θεραπείες, οι οποίες προγραμματίζονται με διαφορά 2 – 3 ημερών.

Μπορεί το EMS να μειώσει το λίπος της κοιλιάς;

Το πρόγραμμα ηλεκτρικής μυϊκής διέγερσης 12 εβδομάδων μείωσε μέτρια την περιφέρεια μέσης σε κοιλιακά παχύσαρκους ενήλικες χωρίς παρενέργειες.

Πόσος καιρός απαιτείται μέχρι να δείτε αποτελέσματα από το EMS;

Η ενδυνάμωση των μυών του κορμού σας με μόλις ένα μήνα προπόνησης EMS έχει αποδειχθεί ότι ανακουφίζει από τον πόνο στην πλάτη. Έτσι, μετά από μόλις ένα μήνα, μπορείτε να περιμένετε να αρχίσετε να βλέπετε περισσότερο μυϊκό ορισμό και απώλεια λίπους.

Πόσες συνεδρίες EMS απαιτούνται;

Οι περισσότεροι άνθρωποι συνήθως βλέπουν ορατά αποτελέσματα μετά από τέσσερις προπονητικές συνεδρίες EMS. Ο χρόνος που χρειάζεται για να δείτε τα αποτελέσματα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τα τρέχοντα επίπεδα φυσικής σας κατάστασης, τον τρόπο ζωής σας, τον σωματότυπό σας καθώς και  το σωματικό σας βάρος. Ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να εμφανίσουν αποτελέσματα μετά από λίγες μόνο συνεδρίες, ενώ για άλλους μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος.

Είναι ασφαλές το EMS sculpting;

Το Emsculpt είναι μια μη επεμβατική, εγκεκριμένη από τον FDA θεραπεία με μικρό κίνδυνο. Δεν έχουν καταγραφεί σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες από τη χρήση του Emsculpt. Επίσης, η ασφάλεια της συσκευής έχει υποστηριχθεί από πολυάριθμες μελέτες.

Δωρεάν

Δερματολογικός έλεγχος

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για δωρεάν δερμοανάλυση προσώπου – λιπομέτρηση – φωτοτυπο επιδερμίδας για την αποτρίχωση.

Κλείστε Ραντεβού
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε για να βρούμε την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Κλινική υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό