Τοπικό αδυνάτισμα – Liposhock

Το Liposhock είναι μια τεχνολογία που στοχεύει στην καταπολέμηση του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας μέσω της ακουστικής κυματοθεραπείας (AWT). Παρέχει ακουστικά κύματα υψηλής ενέργειας στη στοχευόμενη περιοχή και διασπά τους λιπώδεις ιστούς, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος.

Liposhock

Πείτε όχι στον φλοιό πορτοκαλιού και το δέρμα με λακκάκια…

Πρόκειται για μη επεμβατική και μη χειρουργική θεραπεία η οποία συνιστάται για όσους ταλαιπωρούνται από κυτταρίτιδα και ανομοιόμορφο δέρμα.

Τι επιτυγχάνουμε μέσω του Liposhock;

  • βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας του δέρματος
  • σταδιακή εξομάλυνση της επιφάνειας του δέρματος
  • μείωση της κυτταρίτιδας

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Η διάρκεια της θεραπείας είναι συνήθως 20 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή θεραπείας. Παρατείνεται ο χρόνος για μεγαλύτερη περιοχή.

Πόσες συνεδρίες υπάρχουν;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος της περιοχής θεραπείας και το ποσοστό λίπους στο σώμα σας. Η αισθητικός μας θα σας δώσει μια σύσταση με βάση την ανάλυση του σώματος που γίνεται κατά τη διάρκεια μιας διαβούλευσης.

Πόσο καιρό θα διαρκέσουν τα αποτελέσματα;

Καθώς τα επεξεργασμένα λιποκύτταρα αποβάλλονται από το σώμα, τα αποτελέσματα θα είναι μακροπρόθεσμα. Με έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής και διατροφής, τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα θα παραμείνουν βιώσιμα.

Πόσο αποτελεσματική είναι η θεραπεία;

Οι θεραπευμένες περιοχές θα φαίνονται πιο επίπεδες μετά από κάθε θεραπεία. Ωστόσο, εάν πάρετε βάρος, το επιπλέον βάρος θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα σε όλο το σώμα σας και όχι μόνο στις περιοχές που έχουν υποστεί θεραπεία.

Δωρεάν

Δερματολογικός έλεγχος

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για δωρεάν δερμοανάλυση προσώπου – λιπομέτρηση – φωτοτυπο επιδερμίδας για την αποτρίχωση.

Κλείστε Ραντεβού
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε για να βρούμε την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Κλινική υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό