Μασάζ Λεμφικό

Τι κάνει το λεμφικό μασάζ;

Το μασάζ λεμφικής παροχέτευσης, γνωστό και ως χειροκίνητη λεμφική παροχέτευση, ανακουφίζει από το πρήξιμο που συμβαίνει όταν η ιατρική θεραπεία ή κάποια πιθανή ασθένεια μπλοκάρει το λεμφικό σας σύστημα. Η συγκεκριμένη μορφή μασάζ περιλαμβάνει τον απαλό χειρισμό συγκεκριμένων περιοχών του σώματός σας για να βοηθήσει τη λέμφο να κινηθεί προς μια περιοχή με λειτουργικά λεμφαγγεία.

Είναι επώδυνο το λεμφικό μασάζ;

Το μασάζ λεμφικής παροχέτευσης χρησιμοποιεί πίεση που εφαρμόζεται σε βασικές περιοχές για να ξεμπλοκάρει η ροή. Αυτή η τεχνική είναι εντελώς ανώδυνη, καθώς εφαρμόζεται σταθερή απαλή πίεση, η οποία αυξάνεται σταδιακά.

Πότε πρέπει να κάνετε λεμφικό μασάζ;

Σημάδια ότι χρειάζεστε μασάζ λεμφικής αποστράγγισης

°Αλλεργίες ή/και ευαισθησίες σε τρόφιμα

°Φούσκωμα

°Χρόνια ατονία (επίμονη κούραση)

°Δυσκοιλιότητα

°Κατάθλιψη

°Πεπτικά προβλήματα

°Πρησμένοι λεμφαδένες

Πρόκειται για μια τεχνική μάλαξης ιδιαίτερα ευχάριστη για το σώμα και το δέρμα, η οποία συμβάλλει στην καλύτερη κυκλοφορία της λέμφου, στην απομάκρυνση των τοξινών από τον οργανισμό μας, στη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος , στη μείωση του πρηξίματος και της κατακράτησης καθώς και στον περιορισμό της κυτταρίτιδας.

Το λεμφικό μασάζ αφαιρεί το λίπος;

Ο ρόλος του λεμφικού συστήματος στην απώλεια βάρους είναι να απορροφά το πεπτικό λίπος από το λεπτό έντερο και να το μεταφέρει μέσω της κυκλοφορίας του αίματος, όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενέργεια. Μια κακή λειτουργία του λεμφικού συστήματος μπορεί να οδηγήσει σε αξιοσημείωτη αύξηση του βάρους και σε επιπλέον δυσκολία απώλειας αυτού. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, κλείνοντας μια συνεδρία λεμφικού μασάζ.

Δωρεάν

Δερματολογικός έλεγχος

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για δωρεάν δερμοανάλυση προσώπου – λιπομέτρηση – φωτοτυπο επιδερμίδας για την αποτρίχωση.

Κλείστε Ραντεβού
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε για να βρούμε την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Κλινική υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό