Θεραπεία Ακμής

Αποτελεί μια πολύ κοινή δερματική διαταραχή που εμφανίζεται τόσο στους εφήβους όσο και στους ενήλικες που απαιτεί θεραπεία. Προκαλεί σπυράκια κυρίως στο πρόσωπο, στο μέτωπο, στο στήθος, στους ώμους και στο άνω μέρος της πλάτης.

Αυτό συμβαίνει διότι οι πόροι του δέρματος σας φράσσονται από τις τρίχες, το σμήγμα, τα βακτήρια και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Αυτό το μπλοκάρισμα που προκαλείται στο δέρμα δημιουργεί μαύρα στίγματα, λευκά στίγματα, οζίδια κι άλλους τύπους σπυριών. Είναι η πιο κοινή δερματοπάθεια που βιώνουν οι άνθρωποι και υπολογίζεται ότι το 80% των ανθρώπων θα έχουν μια ήπια μορφή ακμής κάποια στιγμή στην ζωή τους.

Το αρχικό στάδιο χαρακτηρίζεται από αυξημένη λιπαρότητα και υπέρ-κερατινοποίηση. Οι τριχοσμηγματογόνοι πόροι φράσουν κι εμφανίζονται φαγέσωρες, βλατίδες και φλύκταινες.

Τι είναι η Θεραπεία Ακμής

Η Beautycal έχει στην διάθεση της ένα ισχυρό όπλο για την καταπολέμηση της ακμής τόσο σε αρχικό στάδιο όσο και σε προχωρημένο.

Smart GPS: Μια τεχνολογία αιχμής που επιτυγχάνει καλύτερη διείσδυση των ενεργών μέσω της κεράτινης στιβάδας, μιμούμενη τα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά της επιφάνειας της επιδερμίδας.

Το Smart GPS υπερνικά την αντίσταση του δέρματος χωρίς να το καταστρέφει. Επιπλέον, το Smart GPS μεταφέρει και παραδίδει τα συστατικά σε συγκεκριμένη ομάδα κυττάρων όπου έχουν το μέγιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Συνδυασμός οξέων με ισχυρή και κερατολυτική και αντιμικροβιακή δράση. Προωθεί την δερμοτοεπιδερμική αναρρόφηση.

Τα οφέλη της Θεραπείας Ακμής

Τα πλεονεκτήματα

Ανώδυνη διαδικασία
Βέλτιστα αποτελέσματα για εφήβους και ενήλικες
Ασφαλείς θεραπεία κατάλληλη για όλες τις εποχές
Αποφυγή χρόνιας έξαρσης
Πρόληψη ουλών και αντιμετώπιση
Μείωση του ψυχικού αντίκτυπου

Χρόνος θεραπείας: ανάλογος τι θεραπευτικό Πρωτόκολλο χρειάζεται να εφαρμοστεί.
Διάρκεια αποτελέσματος: μετά τις σωστές οδηγίες της αισθητικού για πάντα.
Επίπεδο πόνου: καθόλου
Διάρκεια αποθεραπείας: ενημέρωση ανάλογος τι θεραπευτικό πρωτόκολλο εφαρμοστεί.
Κάτι που πρέπει να σημειωθεί: μην δοκιμάζετε διαφορετικής θεραπείες ακμής και προϊόντα κάθε βδομάδα. Η Αισθητικος – κοσμητολογος μας με συνεχή εκπαίδευση θα σας δώσει το αποτέλεσμα που ζητάτε.

Κλείστε Ραντεβού
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε για να βρούμε την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Κλινική υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό