Ηi – Fu

Η θεραπεία προσώπου με Hi – Fu χρησιμοποιεί υπερήχους για να δημιουργήσει θερμότητα στα βαθύτερα επίπεδα του δέρματος. Αυτή η θερμότητα βλάπτει στοχευμένα τα κύτταρα του δέρματος, προκαλώντας το σώμα να προσπαθήσει να τα επιδιορθώσει. Για να γίνει αυτό, το σώμα παράγει κολλαγόνο με σκοπό να βοηθήσει στην αναγέννηση των κυττάρων. Το κολλαγόνο είναι μια ουσία στο δέρμα που του δίνει δομή και ελαστικότητα.

Σύμφωνα με το Αμερικανικό Συμβούλιο Αισθητικής Χειρουργικής, οι μη χειρουργικές θεραπείες με υπερήχους, όπως η Hi – Fu, μπορούν:

  • να σφίξουν το δέρμα στην περιοχή του λαιμού
  • να μειώσουν την εμφάνιση των ζυγωματικών
  • να ανασηκώσουν τα πεσμένα βλέφαρα ή φρύδια
  • να εξομαλύνουν τις ρυτίδες του προσώπου
  • να λειάνουν και να συσφίξουν το δέρμα στην περιοχή του στήθους

Ποια είναι τα οφέλη της θεραπείας lifting προσώπου Hi – Fu;

Μειώνoυν τις ρυτίδες και συσφίγγουν το χαλαρό δέρμα. Ανυψώνουν τα μάγουλα, τα φρύδια και τα βλέφαρα. Καθορίζουν τη γραμμή του σαγονιού και συσφίγγουν το ντεκολτέ. Χαρίζουν φυσική εμφάνιση και αποτελέσματα μακράς διάρκειας.

Για πόσο καιρό είναι εμφανή τα αποτελέσματα της θεραπείας Hi – Fu στο πρόσωπο;

Η πλειοψηφία των ερευνητών έχουν διαπιστώσει ότι η διαδικασία μπορεί να συσφίξει το χαλαρό δέρμα, να εξομαλύνει τις ρυτίδες και να βελτιώσει την υφή του δέρματος. Με την κατάλληλη μεταφροντίδα, τα οφέλη μιας περιποίησης προσώπου με HIFU μπορούν να διαρκέσουν για περίπου 1 έτος.

Μπορεί η Hi – Fu να βλάψει το δέρμα σας;

Η Hi – Fu είναι μια ασφαλής θεραπεία επειδή η ενέργεια των υπερήχων στοχεύει μόνο στα ανώτερα δερματικά, κατώτερα δερματικά και SMAS στρώματα του δέρματος. Δεν προκαλεί καμία βλάβη στην επιδερμική περιοχή (την ανώτερη στιβάδα του δέρματος).

Ποια ηλικία θεωρείται ενδεδειγμένη για την εφαρμογή της θεραπείας Hi – Fu;

Οι άνθρωποι που εμφανίζουν χαλάρωση στο πρόσωπο ή στο λαιμό ή παρατηρούν τη δημιουργία ρυτίδων μπορούν να προβούν σε ένα μη χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου με Hi – Fu. Συνήθως, οι πελάτες είναι ηλικίας 30 ετών και άνω. Οι πιο συνηθισμένες ηλικίες για θεραπεία είναι τα 40 και τα 50 έτη.

Το Hi – Fu ενεργεί σε τρία επίπεδα:

  • στον επιδερμικό τόνο
  • στον λιπώδη ιστό
  • στην περιτονία των μυών

Διαθέτει τρεις κεφαλές που εκπέμπουν υπερήχους υψηλής ισχύος και επιδρούν σε διαφορετικό επίπεδο η καθεμία.

° Η πρώτη κεφαλή δουλεύεις σε βάθος 1,5mm κάτω από την επιδερμίδα λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

°Η δεύτερη κεφαλή δουλεύει σε βάθος 3mm στις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος όπου παράγεται κολλαγόνο και ελαστίνη, προκαλώντας μία εντατική σύσφιξη και ανόρθωση στο δέρμα.

°Η τρίτη κεφαλή και στο σημείο αυτό έγκειται η μοναδικότητα της θεραπείας επιδρά στα 4,5mm κάτω από το δέρμα – στο μυϊκό σύστημα στην μυοαπόνευρωτική στιβάδα του προσώπου, στο λεγόμενο SMAS – εκεί όπου έως τώρα μόνο ένας πλαστικός χειρουργός μπορούσε να δουλέψει και να ανορθώσει.

Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουμε ένα πραγματικό αναίμακτο λίφτινγκ προσώπου-λαιμού!

Δωρεάν

Δερματολογικός έλεγχος

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για δωρεάν δερμοανάλυση προσώπου – λιπομέτρηση – φωτοτυπο επιδερμίδας για την αποτρίχωση.

Κλείστε Ραντεβού
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε για να βρούμε την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Κλινική υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό