Βαθύς Καθαρισμός – Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

Ο βαθύς καθαρισμός η πιο basic αισθητική θεραπεία για κάθε δέρμα. Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου αποτελεί μία αισθητική θεραπεία για το πρόσωπό σας, καθώς απομακρύνει ρύπους, νεκρά κύτταρα και περίσσιο σμήγμα, επιτρέποντας έτσι στο δέρμα να αναπνέει και να λειτουργεί καλύτερα. Ολοκληρώνοντας τη θεραπεία, το πρόσωπο λάμπει από καθαρότητα και υγεία, και είναι έτοιμο να επωφεληθεί από οποιαδήποτε άλλη περιποίηση του προσφέρετε.

Δερμοαπόξεση με διαμάντι: Καθαρό υγιές δέρμα με την πιο απαραίτητη θεραπεία για κάθε πρόσωπο. Πρόκειται για μία θεραπεία επανάσταση με όλο και περισσότερους οπαδούς παγκοσμίως, αφού δίνει άμεσα και εξαιρετικά αποτελέσματα στις ποικίλες ανάγκες που μπορεί να έχει το δέρμα.

Τι είναι Βαθύς Καθαρισμός - Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

Ο καθαρισμός προσώπου είναι μία από τις πιο βασικές θεραπείες που που εφαρμόζονται στην αισθητική και είναι απαραίτητος για μία υγιή επιδερμίδα και ενυδατωμένη. Είναι μια θεραπεία που δεν έχει ηλικία και φύλο και πρέπει όλοι να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας και γίνεται με διαφορετική συχνότητα για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Εμείς στο κέντρο αισθητικής Beautycal πιστεύουμε ότι η ομορφιά δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα επιλογής.

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι αποτελεί μία θεραπεία που απολεπίζει το δέρμα χρησιμοποιώντας μία ράβδο με κεφαλή από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού και αναρρόφησης της επιδερμίδας. Η αναρρόφηση αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, διεγείροντας τους ινοβλάστες, για να παραχθεί κολλαγόνο και ελαστίνη.

Η θεραπεία Diamont είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία για βαθύ καθαρισμό και ανανέωση της επιδερμίδας σε δύο στάδια.

Τα οφέλη

Τα πλεονεκτήματα

Ανώδυνη μέθοδος
Ασφαλής θεραπεία
Άμεσα ορατό αποτέλεσμα
Προσιτό κόστος
Εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας
Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Χρόνος θεραπείας: 90 λεπτά.
Διάρκεια αποτελέσματος: Έως και έναν χρόνο.
Επίπεδο πόνου: Χωρίς πόνο.
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα: Άμεσα.
Αναισθησία: Χωρίς.
Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.
Κάτι που πρέπει να σημειωθεί: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένη αισθητικό και με πιστοποιημένα υλικά.

Συχνές Ερωτήσεις

Ναι. Τα περισσότερα ακνεϊκά δέρματα έχουν υπερλειτουργικούς σμηγματογόνους αδένες, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει αυξημένη λιπαρότητα. Η λιπαρότητα που παραμένει στην επιδερμίδα, εκτός από το ότι μεταβάλλει το τελικά pH της, μαγνητίζει ρύπους και μικρόβια με αποτέλεσμα οι πόροι να φράσσουν από σμήγμα. Συνεπώς, προτείνεται βαθύς καθαρισμός σε ακνεϊκά δέρματα χρησιμοποιώντας φιλικά προϊόντα για τον συγκεκριμένο τύπο δέρματος και αποφεύγοντας τις ενεργές βλάβες, για να μην προκληθεί μόλυνση στις γύρω περιοχές με αποτέλεσμα την εξάπλωση της ακμής. Ο βαθύς καθαρισμός βοηθάει το δέρμα να αναπνεύσει και να εστιάσει στην καταπολέμηση της ακμής.

Η συχνότητα των καθαρισμών προσώπου εξαρτάται από τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματός σας. Η καταρτισμένη ομάδα της Beautycal είναι σε θέση να σας συμβουλεύσει για τον τύπο και τις ανάγκες του δικού σας δέρματος, καθώς και την απαραίτητη συχνότητα καθαρισμού του προσώπου σας. Σε γενικές γραμμές, το κανονικό δέρμα έχει ανάγκη για βαθύ καθαρισμό 1 φορά τον χρόνο, το μικτό δέρμα 2 φορές τον χρόνο, το λιπαρό δέρμα κάθε 2 μήνες και το ακνεϊκό δέρμα με φαγεσωρική ακμή κάθε 1-1,5 μήνα μέχρι να αποκατασταθεί η ακμή.

Κλείστε Ραντεβού
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε για να βρούμε την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Κλινική υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό