Θεραπεία με Εξωσώματα

Η επαναστατική θεραπεία που έχει ταυτιστεί με την αναγεννητική αισθητική ιατρική! Η θεραπεία με εξωσώματα είναι μια πραγματική επανάσταση και η εφαρμογή της αναμένεται να φέρει θεαματικά αποτελέσματα στο δέρμα στο πρόσωπο!

Τι είναι η Θεραπεία με Εξωσώματα

Τα εξωσώματα είναι μία θεραπεία αιχμής βασικός μεσολαβητής βλαστοκυττάρων, ιδανική για την αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης. Ενισχύοντας το δέρμα με εξωσώματα, στην ουσία αναγκάζουμε τα δικά του κύτταρα να δουλέψουν και να παράγουν το αποτέλεσμα που πρέπει: να επιδιορθώσουν τις βλάβες που έχει υποστεί και να βελτιώσουν έτσι την υγεία και την όψη του, επιτυγχάνοντας σημαντικά αποτελέσματα αντιγήρανσης.

Τα purasomes-exosomes, είναι ένας συνδυασμός 20δισ. εξωσωμάτων υψηλής καθαρότητας και 20 ισχυρών αυξητικών παραγόντων. Τα Puresomes επαναπροσδιορίζουν την κυτταρική δραστηριότητα και ενισχύουν την κυτταρική ανανέωση σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Οργανικά, πανίσχυρα, ασφαλή!

Φυσικές πρωτείνες, υπεύθυνες για την διέγερση του κυτταρικού πολλαπλασιασμού, τη ρύθμιση της φλεγμονής, την αγγειογένεση και την υποστήριξη της κυτταρικής βιοδραστηριότητας. Οι αυξητικοί παράγοντες, ρυθμίζουν την ανάπτυξη, την ωρίμανση, τη λειτουργία και αναδόμηση των οστών, των μυών, του συνδετικού ιστού, των χόνδρων, του νευρικού ιστού και του δέρματος.

Νάνο κυστίδια, που μεταφέρουν ειδικό κυτταρικό φορτίο λιπιδίων, νουκλεικών οξέων και πρωτεινών όπως κυτοκίνες και αυξητικούς παράγοντες, ενισχύοντας τη διείσδυση στο δέρμα. Τα αποτελέσματα των δοκιμών απέδειξαν ότι τα εξωσώματα καθυστερούν την διαδικασία της γήρανσης διευκολύνοντας την ενδοκυτταρική επικοινωνία μέσω παρακρινικής δράσης και παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανακατασκευή της εξωκυττάριας μήτρας.

Τα οφέλη της Θεραπείας με Εξωσώματα

Τα πλεονεκτήματα

Ανώδυνη μέθοδος
Φυσικό αποτέλεσμα
Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος
Μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος
Ασφαλής, δοκιμασμένη μέθοδος
Άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα

Χρόνος θεραπείας: 45 λεπτά.
Διάρκεια αποτελέσματος: Αν γίνονται θεραπείες συντήρησης 3 φορές τον χρόνο, το αποτέλεσμα διαρκεί για πάντα.
Επίπεδο πόνου: Απόλυτα ανεκτό.
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα: Μετά από 1-2 μήνες.
Αναισθησία: Χωρίς.
Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.
Κάτι που πρέπει να σημειωθεί: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένη αισθητικό και με πιστοποιημένα υλικά.

Κλείστε Ραντεβού
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε για να βρούμε την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Κλινική υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό